Lazy People Yoga

Lazy People YogaLazy People Yoga
Rian Suyl

Een prettige, allesbehalve zweverige vorm van stretching en yoga.
Rian Suyl heeft een zachte manier van doen en zoveel levenservaring dat ze bijna iedereen begrijpt. Ze heeft jouw blokkades sneller door dan je dat zelf hebt.

Mede daardoor merk je nauwelijks dat je eigenlijk heel hard met je lichaam aan het werk bent. Je lichaam wordt soepel, je geest blijft zacht.

Lestijden:
In principe elke maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur

Kosten:
vijf lessen voor €50,00
losse les is €12,50
Wil je meedoen, bel/sms direct met Rian: 0640768061

3 thoughts on “Lazy People Yoga

 1. LazyPeopleYoga is niet voor luie mensen, maar wel voor mensen die op een ontspannen, rustige manier aan yoga willen doen. Wat ik heel erg fijn vind aan de lessen van Rian is dat zij je leert om te spelen in plaats van te presteren. Je stimuleert om je mogelijkheden te onderzoeken, waarbij ze altijd zegt dat je lief moet zijn voor je lichaam. Ik heb in het afgelopen jaar heel veel geleerd, veel gelachen en heel fijne gezellige maandagavonden gehad, dus ik ga er zeker mee door.

 2. Sinds een jaar of twee doe ik mee met de yoga van Rian.
  Wat ik heel fijn vind is dat het niet uit maakt wat je kunt of niet kunt. Rian helpt je om verder te komen en houdt rekening met wat voor jou belangrijk is.
  Ik ben er mee begonnen omdat ik merkte dat ik steeds stijver werd. Bijvoorbeeld bij buigen kwam ik net tot halverwege mijn schenen terwijl ik nu de grond weer kan raken. De lessen gaan verder dan alleen maar de fysieke yoga in de vorm van oefeningen doordat Rian ook aandacht heeft voor je algehele welzijn.
  Kortom, een fijne en prettige plek om beter in je lijf te komen.

 3. Ten eerste vind ik de intimiteit in deze lessen zeer prettig.
  Ik heb hiervoor elders aan yoga gedaan en daar ben ik mee opgehouden door de onpersoonlijke manier van les geven.
  Rian is een warme hartelijke vrouw waar bij ik me bij thuis voel.
  Nooit krijg je het gevoel dat het dom is als iets niet lukt.
  Ik ben op een leeftijd waarop je al lang gepensioneerd bent.
  Maar wil nog wel een lange tijd mee daarom zoek ik naar mogelijkheden om goed met je lichaam om te gaan.
  Daar helpt yoga me bij.
  Ook vind ik het omgaan daarbij met heel aardige mensen tijdens de les fijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>